סלט כיור מטבח
סלט כיור מטבח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שום לשים דרך העיתונות שום, צנוברים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הכל חוץ מסלט הכיור במטבח., סלט כיור מטבח קיצי עם רוטב ברביקיו שמנת, ו כיור מטבח קצוץ סלט עם רוטב בלסמי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר לשלב את כל החומרים למעט שמן זית. דופק כמה פעמים עד משולב היטב. לאחר שילוב, להפעיל את המכונה ולהוסיף לאט בשמן זית. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
במחבת מטגנים בינונית על חום בינוני, לבשל את הפנצ ' טה עד פריך.
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז להתקרר. לנקות את המחבת עם מגבת נייר באותו מחבת על חום בינוני, קלילות צנוברים.
הסר לצלחת ולהניח בצד להתקרר. לשטוף וירוקים יבשים, במקום במקרר לצנן 10 עד 15 דקות. גם לצנן צלחות סלט בודדות או מגש אם מגישים סלט בסגנון משפחתי.
כאשר מוכן לשרת, בקערה גדולה לזרוק יחד סלט ירקות, מלפפון ועגבניה עם מספיק רוטב לסלט מעיל קל.
מניחים סלט על צלחות בודדות או מגש קר. השמלה העליונה של סלט עם פנצ ' טה, צנוברים, זיתים, Gorgonzola ופלפל שחור סדוק טרי.