סלט כרוב אסייתי עם רוטב בוטנים ג'ינג'ר נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך בוטנים, כרוב, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט כרוב אסייתי עם רוטב בוטנים ג'ינג'ר, כרוב אסייתי כרוב עם רוטב זנגביל בזיליקום, ו סלט כרוב אסייתי עם קשיו, אגס & ג'ינג'ר הלבשה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי ההלבשה בקערה בינונית. מערבבים עד חמאת הבוטנים הוא מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את כל מרכיבי סלט הכרוב בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
תוסיף את התחבושת ותזרוק היטב.
4
בואו לשבת לפחות עשר דקות כך הירקות יש סיכוי לספוג את הרוטב. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח או רוטב Sriracha במידת הצורך.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.