סלט כרוב החורף נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גבינה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב החורף, כרוב חורף וסלט קינואה, ו חורף Farro & סלט כרוב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לזרוק כרוב, אגוזי פקאן, בצל ירוק, ואגסים יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
כרוב
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
טפטוף חומץ ואז שמן מעל. לזרוק ולהגיש עם קומץ של גבינה.