סלט כרוב חריף מ ' סביב השולחן הדרומי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם סוכר, מיונז, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 506 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו "רתיחה נמוכה סביב השולחן הדרומי,, כרוב ממולא כבש מ ' השולחן הדרומי החדש, ו Purple Hull Pea Tabouleh From ' The New Southern Table (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד הראשון 11 מרכיבים בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים כרוב ירוק ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תערובת מיונז, ומערבבים עד מעורבב היטב. להתאים תבלינים לפי הטעם. כיסוי וצינה 1 שעה לפני ההגשה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.