קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

סלט כרוב חריף מסביב לשולחן הדרומי

סלט כרוב חריף מסביב לשולחן הדרומי
סלט כרוב חריף מ ' סביב השולחן הדרומי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם סוכר, מיונז, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 506 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו "רתיחה נמוכה סביב השולחן הדרומי,, כרוב ממולא כבש מ ' השולחן הדרומי החדש, ו Purple Hull Pea Tabouleh From ' The New Southern Table (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד הראשון 11 מרכיבים בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים כרוב ירוק ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים תערובת מיונז, ומערבבים עד מעורבב היטב. להתאים תבלינים לפי הטעם. כיסוי וצינה 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.