סלט כרוב יווני
סלט כרוב יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 381 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, פלפל, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: סלט כרוב בסגנון יווני, סלט כרוב יווני שלוש שעועית, ו סלט כרוב יווני קצוץ.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את עלי כרוב עד רק רך, על 5 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מעבירים את הכרוב למגבת מטבח נקייה וסוחטים יבש. Fluff את העלים, קוצצים אותם גס ולהעביר לקערה גדולה.
מברישים את שני צידי הפיתות בשמן זית ואופים במשך כ 8 דקות, או עד פריך.
חותכים את פיתה לתוך טריזים.
בקערה קטנה, לשלב את 1/4 כוס שמן זית עם מיץ לימון ופלפל אדום כתוש ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את עגבניות הענבים, הזיתים והפטה המתפוררת לכרוב וזורקים.
תוסיף את התחבושת ותזרוק למעיל.
מגישים את סלט כרוב עם פלחי פיתה קלויים.