סלט כרוב מעסה עם תפוחי אדמה מתוקים ורוטב זרעי דלעת
סלט כרוב מעסה עם תפוחי אדמה מתוקים ורוטב זרעי דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, רוטב זרעי דלעת, מיונז טבעוני, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט קייל פשוט עם רוטב לימון, כרוב מסאז'וסלט כרוב ניצנים עם רוטב טחינה-מייפל, ו סלט כרוב מעסה עם אגס וזרעי דלעת.
הוראות
1
מניחים את הפרוסות על הגריל, מחבת גריל, או גיליון אפייה שאינו מקל, לצחצח את צמרות עם רוטב סויה, ו לגרר קצת פלפל שחור עליהם. גריל או לאפות עד מכרז, לאחר 5 דקות במחבת גריל או 10 דקות בתנור. (הם לקחו כ -10 דקות בגריל פורמן שלי, אבל כנראה ייקח יותר זמן באמצעות שיטות אחרות.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקות
2
הסר מהתנור, להעביר ללוח חיתוך, לחתוך לקוביות או פלחי. בעוד בטטה מתבשלת,
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את כרוב קצוץ בקערה גדולה מאוד ולהוסיף 2 כפות של רוטב זרעי דלעת. באמצעות ידיים נקיות, לעסות את הרוטב לתוך כרוב, לסחוט את כרוב בידיים שלך עד שהוא מתרכך מופחת נפח על ידי כשני שלישים. אל תהיה עדין! עיסוי זה צריך לקחת 2 עד 4 דקות.