סלט כרוב, עגבניות ובצל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 144 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, כוסברה, זרעי כמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 63%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב שמנת דל שומן ובצל, סלט גזר חריף, כרוב אדום ובצל, ו מבשלים את הספר: כרוב נאפה וסלט בצל אדום.
הוראות
1
בקערה גדולה זורקים יחד את הכרוב, העגבניות, הבצל, הצ ' ילי, המלח, הסוכר ואבקת הבוטנים עד לאיחוד אחיד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננס
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת מוקפצת קטנה מחממים את החמאה המובהרת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הכמון ומערבבים עד לקלייה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כפית אורגנו
4
מסירים מהאש, יוצקים על תערובת הסלט ומערבבים בעדינות יחד. מצננים עד להגשה, ומגישים מעוטרים בכוסברה.