קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

סלט כרובית

סלט כרובית
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב אדום עם שעועית ירוקה וכרובית, עוטפת פלאפל כרובית עם סלט כרוב חריף, ו טאקו כרובית פריך עם סלט & קרם אבוקדו.

הוראות

1
מניחים את הצנוברים במסננת רשת קטנה בסדר ולשטוף מתחת למים קרים. לזרוק עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
להעביר את האגוזים לשקית נייר חומה קטנה, לקפל על התיק, ומיקרוגל על גבוה במשך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
3
הסר את התיק מהמיקרוגל והנח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
4
לטאטא את מיץ הסיד ואת הנותרים 1 כפית מלח יחד בקערת ערבוב גדולה. לטפטף לאט בשמן הזית בזמן שטאטא. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
5
באמצעות דיסק הגריסה הגדול ביותר של מעבד המזון שלך, להאכיל את הפרחים דרך הצינור עד שכל הפרחים כבר גרוסים.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מעבירים לקערת הערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, נענע, עגבניות, צימוקים ופלפל שחור וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
צימוקיםצימוקים
מנטהמנטה
8
מוסיפים את צנוברים וזורקים לשלב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה ועד לילה לפני ההגשה. מקררים, מכוסים, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים