סלט כרובית
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב אדום עם שעועית ירוקה וכרובית, עוטפת פלאפל כרובית עם סלט כרוב חריף, ו טאקו כרובית פריך עם סלט & קרם אבוקדו.
הוראות
מניחים את הצנוברים במסננת רשת קטנה בסדר ולשטוף מתחת למים קרים. לזרוק עם 1 כפית מלח.
להעביר את האגוזים לשקית נייר חומה קטנה, לקפל על התיק, ומיקרוגל על גבוה במשך 1 1/2 דקות.
הסר את התיק מהמיקרוגל והנח בצד להתקרר.
לטאטא את מיץ הסיד ואת הנותרים 1 כפית מלח יחד בקערת ערבוב גדולה. לטפטף לאט בשמן הזית בזמן שטאטא. תניח בצד.
באמצעות דיסק הגריסה הגדול ביותר של מעבד המזון שלך, להאכיל את הפרחים דרך הצינור עד שכל הפרחים כבר גרוסים.
מוסיפים את הפטרוזיליה, נענע, עגבניות, צימוקים ופלפל שחור וזורקים לשלב.
מוסיפים את צנוברים וזורקים לשלב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה ועד לילה לפני ההגשה. מקררים, מכוסים, עד 2 ימים.