סלט מלפפון במסעדה יפנית
סלט מלפפון מסעדה יפנית נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן שומשום אסייתי, מלח, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 36%. מתכונים דומים: סלט מלפפון יפני, סלט מלפפון יפני, ו סלט מלפפון יפני.
הוראות
להקציף סוכר, חומץ אורז, שמן שומשום, ממרח צ ' ילה, ומלח יחד בקערה.
מוסיפים מלפפונים ומערבבים למעיל. אפשר לסלט להשרות במשך 30 דקות לפני ההגשה בטמפרטורת החדר.