סלט סטייק יווני נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 645 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלפפונים פרסיים, גבינת פטה חלב כבשים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט גינה יווני, סלט ירוק, ו סלט קינואה מהיר צבעוני Grecian.
הוראות
1
חום גריל בינוני (350 עד 450). לשפשף סטייקים עם 1 1/2 כפית. שמן סה " כ ועונה עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. בשר גריל, הופך פעם אחת, עד בינוני-נדיר, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לנוח על 5 דקות.
3
שלב הנותרים 6 1/2 כף. שמן ו 3/4 כפית. כל מלח ופלפל, גרידת לימון ומיץ, שום ונענע בקערה. כף 2 כף. להתלבש לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
4
פרוס דק סטייק לרוחב ולזרוק עם 2 כף. רוטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מסדרים mche, מלפפונים, פטה, תרמילי אפונה על צלחות בתלולית רכה. הכנס סטייק לשכבות של סלט.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.