סלט סטייק קיץ עם רוטב ג'ינג'ר ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי חסה קרועים, 4 אננס, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר, סלט מלפפון עם רוטב סיד כוסברה / סלט קיץ, ו סטייק צלוי סלט קיץ כוסברה לימון ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים רוטב צדפות, שרי, רוטב סויה תמרי, שום טחון, וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים סטייק. סטייק במרינדה לפחות 30 דקות ועד 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.