קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

סלט סלמון מעושן חם עם רוטב לימון צ'ילי

סלט סלמון מעושן חם עם רוטב לימון צ'ילי
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אמריקאי. נסו להכין סלט סלמון מעושן חם עם רוטב לימון צ'ילי בבית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, גשו לסופר וקנו צנון, שמן זית, עלי סלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 97%. סלמון מעושן חם עם סלט שומר ומיונז לימון, סלט נורדי עם סלמון מעושן ורוטב לימון שמיר, ו ספגטי סלמון מעושן עם צ'ילי ולימון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 10 דקות עד מכרז, הוספת עצות אספרגוס עבור 2 דקות הסופי של בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
לנקז ולאפשר להתקרר.
3
מקציפים יחד את מרכיבי הרוטב לסלט. ואז מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה, אספרגוס, עלי סלט, עשבי תיבול וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים שני שלישים של הרוטב, לערבב ביסודיות דרך הסלט, ולאחר מכן להפיץ את הסלט על מגש גדול. לשבור את הסלמון מעושן חם לחתיכות גדולות, ואז לפזר על החלק העליון יחד עם בצל האביב. לסיים על ידי לשפוך נשאר ההלבשה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
בצל אביבבצל אביב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.