סלט סלק מרוקאי עם קינמון נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטרוזיליה, סוכר, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי, סלט סלק מרוקאי, ו סלט סלק מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים סלק על תבנית אפייה מוכנה וצולים עד מזלג מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
תן לסלק להתקרר. לקלף סלק בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
4
בעוד הסלק מתקרר, מקציפים יחד קינמון, סוכר, מיץ לימון ושמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיפונדה של עלי קייל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים סלק ומערבבים לשלב. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
תן לסלק לנוח במקרר לפחות שעה אחת. כאשר מוכן לאכול, לקחת סלק מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר.