קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות18
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סלק קלוי

סלט סלק קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט סלק קלוי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 314 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ויניגרט, חרדל דיז'ון, סלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט פטה סלמון קלוי עם רוטב סלט שמיר, ו סלט סלק קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את הסלק בגיליון נייר כסף ומניחים גיליון נוסף על גבי ויוצרים חותם סביב הסלק. צולים את הסלק על תבנית אפייה עד למכרז, 45 דקות עד 1 שעה. לקרר את הסלק בחבילת נייר שלהם במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשפשף את העורות באמצעות סכין קילוף במידת הצורך. הסלק צריך עדיין להיות קצת חם כדי להיות מסוגל להסיר את העורות בקלות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בעוד הסלק צלוי, טוסט השקדים במחבת קטנה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר וקריר.
4
עבור ויניגרט: להפוך את ויניגרט על ידי ערבוב יחד את החומץ, חרדל, מלח וסוכר, ולאחר מכן לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
פרוס את הסלק מקורר קלופים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ולהוסיף חצי ויניגרט, משליך מעיל לחלוטין. לזרוק את ויניגרט הנותרים עם סלט ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ויניגרטויניגרט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
6
רבע וליבת האגס ולפרוס אותו לרצועות julienne, על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
7
מסדרים את הירוקים לבושים, סלק על מגש העליון עם האגס, אגוזים קלויים, גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ירוקירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים