סלט סתיו של תירס, עגבניות שרי, בצל ירוק קלוי בתנור
סלט סתיו של תירס, עגבניות שרי, בצל ירוק קלוי בתנור עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא עגבניות שרי, חרדל דיז'ון, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט פארו עם שעועית ירוקה, תירס ועגבניות שרי, סלט שעועית ירוקה עם תירס, עגבניות שרי ובזיליקום, ו סלט עגבניות ירוק מטוגן עם תירס קלוי, אוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 3/4 כוס שמן.
העברת תערובת לקערה בינונית.
להקציף בשמנת חמוצה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים בצל על תבנית אפייה מעוטרת.
מברשת עם הנותרים 1/4 כוס שמן.
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד שמתחילים להשחים, בערך 10 דקות. מגניב.
מבשלים תירס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
ניקוז; להוסיף בצל. (רוטב ותערובת בצל-תירס יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
מוסיפים עגבניות ורוטב לתערובת בצל-תירס וזורקים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.