קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםסלט
אירועיםסתיו
מגזין

סלט סתיו של תירס, עגבניות שרי, בצל ירוק קלוי בתנור

סלט סתיו של תירס, עגבניות שרי, בצל ירוק קלוי בתנור
סלט סתיו של תירס, עגבניות שרי, בצל ירוק קלוי בתנור עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא עגבניות שרי, חרדל דיז'ון, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט פארו עם שעועית ירוקה, תירס ועגבניות שרי, סלט שעועית ירוקה עם תירס, עגבניות שרי ובזיליקום, ו סלט עגבניות ירוק מטוגן עם תירס קלוי, אוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 3/4 כוס שמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
2
העברת תערובת לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
להקציף בשמנת חמוצה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מניחים בצל על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
מברשת עם הנותרים 1/4 כוס שמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
7
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד שמתחילים להשחים, בערך 10 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
חותכים לחתיכות 1 אינץ'.
9
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
מבשלים תירס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
ניקוז; להוסיף בצל. (רוטב ותערובת בצל-תירס יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
12
מוסיפים עגבניות ורוטב לתערובת בצל-תירס וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.