קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות3
מגזין

סלט עוף איטלקי מתובלן

סלט עוף איטלקי מתובלן
מתכון סלט עוף איטלקי Zesty יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-45 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 29 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חניתות אספרגוס, עלי תרד תינוק, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט עוף איטלקי מתובלן, סלט איטלקי פיקנטי, ו סלט אביבי איטלקי פיקנטי.

הוראות

1
יוצקים 1/4 כוס רוטב על עוף צלחת זכוכית רדודה; להפוך עוף כדי מעיל שווה שני הצדדים של כל שד. מקררים 30 דקות. להשרות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
2
גריל חום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. עוף בגריל 6 עד 8 דקות. בכל צד או עד שנעשה( 74°); לחתוך לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים עוף וירקות על מגש מכוסה תרד; מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
תרדתרד
אגוזיםאגוזים
5
טפטוף עם נשאר ההלבשה.

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.