לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט עוף וטורטליני תרד. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 476 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חמוציות, חומץ בלסמי, רצועות חזה עוף בגריל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . סלט טורטליני, עוף ותרד עם ויניגרט עגבניות בלסמי , סלט טורטליני תרד וסלט תרד טורטליני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים טורטליני לפי הוראות האריזה. בינתיים מערבבים בקערה גדולה את התרד, העוף, הבצל, החמוציות וגבינת הפטה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וס
2
מסננים את הפסטה. מצננים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים לתערובת התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
לוויניגרט, טורפים בקערה קטנה את השמן, החומץ, רסק העגבניות, השום, האורגנו, המלח והפלפל.
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות ניקל וניקל טרוצ'רד ויניארד שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-36 דולר לבקבוק.
ניקל וניקל טרוצ'רד ויניארד שרדונה
Nickel & Nickel's 2000 Truchard Vineyard Chardonnay הוא היין השני של זן זה שהוצג בתיק הניקל והניקל. היין מיוצר בקרנרוס, כינוי קריר וקליל הידוע בייצור שרדונה ראוי לציון, ומציע ניחוחות של פירות טרופיים ועץ אלון מתוק. מגע של תסיסה מאלולקטית מביאה בחיך תווים של אננס בשל, אגס, תפוח, הדרים, המודגשים על ידי רמזים של וניל ותבלינים מעץ האלון. המרקם המקסים והחמיצות הבהירה של היין מתמזגים לסיומת ארוכה ומלאת טעם.