סלט עוף מוקפץ עם ויניגרט סויה ליים
סלט עוף מוקפץ עם ויניגרט סויה ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חסה עליונית, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים, קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, ו סלט עוף, מנגו וג'יקמה W טקילה-ויניגרט ליים.
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מוסיפים את רצועות טורטייה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום ופריך, 3 עד 4 דקות.
הסר את הרצועות מהמחבת; לנקז על מגבות נייר. לזרוק את רצועות טורטייה חם עם 1/4 כפית מלח.
באותו מחבת, חום 2 כפות שמן על חום מתון. מתבלים את חזה העוף עם 1/4 כפית מלח, פלפל שחור וכמון ומוסיפים למחבת. מבשלים עד חום, כ 5 דקות. הפעל ומבשל עד כמעט נעשה, על 3 דקות יותר. מכסים את המחבת, להסיר מהחום, ולתת קיטור במשך 5 דקות.
הסר את העוף מהמחבת. כאשר חזה העוף מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
בינתיים, בכוס גדולה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את מיץ לימון, קאיין, רוטב סויה, ו 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את 5 כפות הנותרים של שמן לאט, לטאטא. להפריש 2 כפות של ויניגרט.
שים את החסה, העגבניות, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח לתוך הקערה עם ויניגרט ולזרוק.
שים את הסלט על צלחות. למעלה עם העוף.
לטפטף את ויניגרט שמורות מעל העוף ומפזרים את רצועות טורטייה על כל.
המלצת יין: יין אדום חריף אך פריך יעבוד היטב עם סלט חזק זה. עבור משהו קצת תפרן, לחפש Sancerre rouge, עשוי פינו נואר, או פינו נואר מאלזס.