סלט עוף ממולא עם ארוגולה וסלט עגבניות
עוף ממולא Saltimbocca עם ארוגולן וסלט עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות שזיף, מלח כשר, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. נסו עוף צלוי עם סלט עגבניות ארוגולה, ארד ארוגולה-סלט עגבניות עם עוף, ו עוף פרמזן עם סלט ארוגולה ויניגרט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הריקוטה, 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, מרווה וחלב ועונה עם מלח.
פרפר כל חזה עוף, חיתוך אופקית לתוך החלק העבה ביותר של השד כמעט כל הדרך עד לצד השני (שמירה על השד מחובר בצד אחד). פתח כל שד כמו ספר פאונד כדי 1/8 עד 1/4 אינץ עבה באמצעות הצד השטוח של פטיש בשר.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מניחים כפית של תערובת ריקוטה במרכז כל חזה עוף, ולאחר מכן לקפל את העוף מעל כדי לצרף את המילוי. לעטוף כל חזה עוף עם פרושוטו 2 פרוסות, חופפים אותם מעט. עוטפים כל חזה עוף בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לפתוח את חזה העוף ולהניח על תבנית אפייה מעוטרת או צלחת אפייה רדודה.
טפטוף עם EVOO, ואז לאפות עד העוף מבושל דרך ואת prosciutto הוא פריך, 20 עד 25 דקות.
בעוד העוף אופה, מחממים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את panko ו טימין ומבשלים, ערבוב, עד panko הוא זהוב.
הסר מהחום ומערבבים את שאר 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
נחלק את העוף בין הצלחות. מסדרים את הארוגולה לצד העוף ומעלים את הארוגולה עם העגבניות ופירורי השום.
הערה של קוק: חזה עוף ממולא יכול להיות בקירור עד 2 ימים לפני הבישול.