קושיקשה
מוכן ב34 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

סלט עוף סיני

סלט עוף סיני
ניתן להכין את המתכון לסלט עוף סיני בכ-34 דקות. תמורת 2.79$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 31 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, רוטב צ'ילי, חומץ יין אורז ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הסינית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. עם ציון של 94%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט עוף סיני, סלט עוף סיני וסלט עוף סיני.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מערבבים 1 כף רוטב סויה ו-1/2 כפית שמן שומשום ומברישים על חזה עוף. מסדרים בתבנית אפייה ואופים עד שהמיץ מתבהר, כ-13 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין וחותכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בקערה גדולה מערבבים כרוב נאפה, כרוב אדום, גזר, בצל ירוק, ערמוני מים, תפוז מנדרינה ועוף פרוס. בקערה נפרדת טורפים יחד 3 כפות רוטב סויה, חומץ, שום, ג'ינג'ר, שמן, 1 1/2 כפיות שמן שומשום, סוכר חום ורוטב צ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
כרוב נאפהכרוב נאפה
כָּתֵףכָּתֵף
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים לאיחוד. מחלקים בין קערות ומעל כל מנה 2 כפיות שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מערבבים 1 כף רוטב סויה ו-1/2 כפית שמן שומשום ומברישים על חזה עוף. מסדרים בתבנית אפייה ואופים עד שהמיץ מתבהר, כ-13 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין וחותכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
בקערה גדולה מערבבים כרוב נאפה, כרוב אדום, גזר, בצל ירוק, ערמוני מים, תפוז מנדרינה ועוף פרוס. בקערה נפרדת טורפים יחד 3 כפות רוטב סויה, חומץ, שום, ג'ינג'ר, שמן, 1 1/2 כפיות שמן שומשום, סוכר חום ורוטב צ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
כרוב נאפהכרוב נאפה
כָּתֵףכָּתֵף
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים לאיחוד. מחלקים בין קערות ומעל כל מנה 2 כפיות שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

23דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים פרוסים, קלוייםשקדים פרוסים, קלויים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ערמוני מים פרוסיםערמוני מים פרוסים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס256דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר גדול, מגורר (אודותגזר גדול, מגורר (אודות2חתיכות טופי הית' בררוטב צ'ילי-שום או רוטב צ' ילירוטב צ'ילי-שום או רוטב צ' ילי1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1אוראו ממולאים כפוליםזנגביל טחוןזנגביל טחון43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב סויה דל נתרן, מחולקרוטב סויה דל נתרן, מחולק312דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוזים מנדרין במים, סחוטתפוזים מנדרין במים, סחוט456דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 ראש נאפה כרוב, דק גרוסים (אודות1/2 ראש נאפה כרוב, דק גרוסים (אודות178דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 ראש כרוב אדום, מגורר (אודות1/4 ראש כרוב אדום, מגורר (אודות851 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אורזחומץ יין אורז50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל ירוק, קצוץ דק פרוס, ירקות כלולים (עלבצל ירוק, קצוץ דק פרוס, ירקות כלולים (על2חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום קלוי, מחולקשמן שומשום קלוי, מחולק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזה עוף חסר עור וחסר עצמותחזה עוף חסר עור וחסר עצמות

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, 3 כפות חרדל יבש,, סוג פריט בתפריט, Gruener Veltliner

שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם הבחירות המובילות שלי לסלט עוף סיני. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.