סלט פאייה
אם יש לך שמן זית, פתיתי פלפל אדום, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 1/2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל, פלפל, ו 1/4 כפית מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות.
הגבירו את החום לגובה בינוני.
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום, פפריקה, עוף, 1/2 כפית מלח, ואת הפלפל השחור ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד העוף כמעט נעשה, על 3 דקות. לכסות את המחבת ולהסיר מהחום. קיטור העוף במשך 2 דקות.
להעביר את התערובת זכוכית גדולה או קערת נירוסטה להתקרר.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orzo עד הסוף, על 12 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז ביסודיות.
הוסף את orzo מנוקז לתערובת העוף. לזרוק עם מיץ לימון, הנותרים 2 כפות שמן 1/2 כפית מלח, עגבניות, והפטרוזיליה.
המלצת יין: השורשים האיבריים של פאייה מובילים אותנו לספרד לריברה דל דוארו אדומה. השם, פשוטו כמשמעו, מתורגם כ "מדרונות לאורך נהר דוארו", מתאר אזור שהוא עכשיו המקור של כמה מהיינות האדומים הגדולים ביותר של ספרד. טעמי הדובדבן, התבלינים והתבלינים של ריברה דל דוארו יהיו מעולים עם הסלט הזה.