סלט פטריות, תפוחים וגבינת עיזים
סלט פטריות, תפוח וגבינת עיזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך חצאי אגוז, ארוגולה, ויניגרט דבש בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט פטריות, תפוח וגבינת עיזים עם דבש-רוטב בלסמי, הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), ו סלט תפוח וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי מלך בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד קלוי.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים פטריות, וטוגנים 6 דקות או עד למכרז. מערבבים ב 2 כפות. ויניגרט דבש בלסמי.
הסר מהחום, ולתת מגניב 15 דקות.
לזרוק יחד ארוגולה, תפוח, פטריות, ואת הכמות הרצויה של ויניגרט דבש בלסמי.
להעביר צלחת הגשה, ומפזרים אגוזי מלך קלויים גבינת עיזים.