תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז לתת סלט פירות- המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוח טעים, חיטה סדוקה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. מתכונים דומים: בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, סלט בולגור, ו סלט בולגור מאולתר.
הוראות
1
להביא 3 כוסות מים לפצל אפונה לרתיחה בסיר. להפחית את החום; לבשל, חשוף, 30 דקות או רק עד אפונה מפוצלת הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז היטב; להפריש.
3
שלב בולגור ו 3/4 כוס מים רותחים בקערה גדולה. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב