קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

סלט פנזנלה ים תיכוניname

סלט פנזנלה ים תיכוניname
המתכון הים תיכוני סלט פנזנלה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב ראנץ ' קלאסי, צנוניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלט פנזנלה עוף ים תיכוני, פנזנלה ים תיכוניתname, ו פנצנלה ים תיכונית מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב ואבקת קארי עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2
מערבבים גבינה, מלפפונים, זיתים, בצל וצנוניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להוסיף תערובת ההלבשה; לערבב קלות.
4
מוסיפים ירקות ופיתות רק לפני ההגשה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.