קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה איטלקי השני

סלט פסטה איטלקי השני
סלט פסטה איטלקי השני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם ביצים, גבינת פרמזן, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו סלט פסטה איטלקי, סלט פסטה איטלקי, ו סלט פסטה איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, מבשלים פסטה עד אל דנטה, שוטפים במים קרים ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. הביאו מים לרתיחה; מכסים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוציאים מהמים החמים, מצננים, מקלפים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
בקערה גדולה שלבו את הפסטה, הביצים, גבינת המוצרלה, גבינת הפרמזן, הפלפל, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
בצל ירוקבצל ירוק
פלפלפלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מכינים את הרוטב על ידי ערבוב יחד את המיונז, החומץ, התיבול האיטלקי והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מיונזמיונז
חומץחומץ
פלפלפלפל
6
יוצקים רוטב על תערובת הפסטה וזורקים היטב לציפוי. מקררים עד להתקררות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא בתווים של דובדבנים וגרגרי יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם תווים פירותיים וטאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי לבשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו