סלט פסטה אספרגוס
סלט פסטה אספרגוס עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, פסטת עניבת פרפר, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מעולה. מתכונים דומים: סלט אספרגוס ופסטה, סלט פסטה אספרגוס, ו סלט פסטה אספרגוס.
הוראות
חום שאלוט ושמן ב מיקרוגל בטוח צלחת מכוסה במשך 30 שניות או במחבת קטנה על הכיריים על אש נמוכה בינונית במשך 5 דקות. אפשר לנפט להתקרר בחזרה לטמפרטורת החדר.
החזק חנית של אספרגוס בכל קצה ולשבור אותו. החנית נשברת היכן שהחוליות העדינות פוגשות את הישבנים הקשים. קו החנית השבורה עם החבילה של אספרגוס ניקה.
חותכים את החניתות באמצעות קו מנחה של החנית התיז. Par להרתיח את צמרות אספרגוס ב 1 אינץ מים רותחים מכוסה במשך 3 עד 5 דקות. קריר מתחת למים זורמים ומתנקז.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ ' בזווית ולהוסיף לקערה.
מערבבים קצוצים, אספרגוס מבושל עם אנדיב מגורר, פלפל אדום, פסטה מבושלת, אפונה ירוקה ופטרוזיליה קצוצה. האפונה תפשיר כשתזרוק סלט.
יוצקים חומץ לקערה קטנה ומקציפים בשמן שאלוט מקורר.
יוצקים רוטב על סלט וזורקים. סלט העונה עם מלח ופלפל, לטעמך ולזרוק שוב.