המתכון סלט פסטה מקסיקני פיאסטה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך שמנת, פסטה rotini, סלסה עבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט פיאסטה מקסיקני, סלט קצוץ מקסיקני פיאסטה, ו פיצת סלט פיאסטה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת; מבשלים את הרוטיני במים הרותחים עד שהפסטה מבושלת דרך עדיין מוצק לנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
ניקוז. לשטוף תחת מים זורמים קרים עד מקורר לחלוטין; לנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
לטאטא את סלסה, מיונז, שמנת חמוצה, שעועית שחורה, תירס בסגנון מקסיקני, פלפל אדום, בצל ירוק, זיתים שחורים, אבקת שום, כמון, כוסברה, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה; מוסיפים את הפסטה מקורר ומערבבים מעיל באופן שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים 2 שעות עד לילה לפני ההגשה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.