קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה סלמון Niçoise

סלט פסטה סלמון Niçoise
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון סלט פסטה Niçoise. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 833 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פילה סלמון, ציפורן שום, פגז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלט סלמון Niçoise, סלט סלמון ניסואז, ו סלט סלמון ניסואז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים סלמון עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף סלמון; לבשל 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה לצלחת, מגניב לחלוטין, ולפרוץ לחתיכות.
5
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת שעועית במהלך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים 1/4 כוס שמן, חומץ, רסק אנשובי, שום, חרדל, הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל בצנצנת. לכסות ולנער במרץ.
מרכיבים שתצטרך
8
שלב תערובת פסטה, סלמון, ושאר החומרים. לזרוק עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.