תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון סלט פסטה Niçoise. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 833 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פילה סלמון, ציפורן שום, פגז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלט סלמון Niçoise, סלט סלמון ניסואז, ו סלט סלמון ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים סלמון עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף סלמון; לבשל 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה לצלחת, מגניב לחלוטין, ולפרוץ לחתיכות.
5
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת שעועית במהלך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.