קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה עגבניות איטלקי

סלט פסטה עגבניות איטלקי
. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט פסטה איטלקי עם מיונז עגבניות, סלט פסטה תרד, עגבניות ומוצרלה טרי עם רוטב איטלקי, ו מרק עגבניות פסטה איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומניחים לתוך קערת הגשה גדולה. לזרוק עם רוטב ועגבניות. למעלה עם פרמזן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto