סלט פסטה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה פסטו. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, פלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה פסטו, סלט פסטה פסטו, ו סלט פסטה פסטו.
הוראות
הפוך פסטו: במעבד מזון בזיליקום מחית, פטרוזיליה, שום, מיץ לימון, מלח, פלפל וצנוברים עד חלקה. עם מנוע פועל, להוסיף שמן זית ולעבד עד צורות להדביק עבה.
מוסיפים פרמזן ודופק פעמיים. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
הפוך סלט: לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מסננים ורצים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
בקערה גדולה, לשלב פסטו ויוגורט יווני ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים פסטה קרה וזורקים למעיל עם רוטב. למעלה עם עגבניות.
מגישים סלט בטמפרטורת החדר או כיסוי ומקרר לשרת צונן.