סלט פסיון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסיון. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חומץ פטל, טחון allspice, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון קלוי עם סלט פירות יער חיטה, ו חזה פסיון עם ראגו פטריות בר וסלט צ'רביל.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; לשפשף מעל פסיון מתחת לעור (העור צריך להיות רופף).
מניחים שד, צד עור למעלה, על מחבת מטלית מצופה ספריי בישול. חזה מעייל קל עם ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לבשר, הקפד לא לגעת העצם; אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד מדחום רושמת 18
בואו לעמוד 10 דקות. להשליך את העור; דק לחתוך את השד, ולהניח בצד.
מערבבים סלט ירקות וכרוב בקערה.
שלב חומץ, מים, שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל, ערבוב היטב עם מקצף. להזמין 1 כף ויניגרט; להפריש.
יוצקים ויניגרט הנותרים על תערובת ירקות, זורק בעדינות מעיל. מסדרים 2 כוסות תערובת ירקות על כל אחד 3 צלחות סלט. מחלקים פסיון באופן שווה בין סלטים; מפזרים כל אחד עם 1 כף חמוציות 1 כפית אגוזי לוז.
טפטוף שמורות ויניגרט על סלטים.
הערה: כדי לקבל שד פסיון 1 קילו, יש חלק הקצב שלך 2 1/4 פאונד פסיון; שמור חתיכות שנותרו לשימוש נוסף.