סלט פריזי חם עם סלמי כשר פריך
סלט פריזי חם עם סלמי כשר פריך דורש על 33 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם סלמי בקר כשר, בצל, שן שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם ופריזי, סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ו חם פריזה וסלט שעועית Fava.
הוראות
חותכים פרוסות בשר בקר כשרות לרצועות 1/4 אינץ'.
מבשלים רצועות סלאמי בשמן זית חם במחבת בינונית על חום בינוני 5 עד 10 דקות או עד פריך.
הסר סלמי עם כפית מחוררת, שמירה על השמן שנותר במחבת.
מסננים חתיכות סלאמי על מגבות נייר.
בצל מטוגן ושום בשמן חם שמורות 2 דקות. מערבבים בחומץ, חרדל, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה.
מניחים חצאי עגבניות גרגרים וענבים בקערה גדולה, טפטוף עם תערובת חומץ; לזרוק מעיל.
מפזרים עם חתיכות סלמי פריך, ומגישים מיד.
* 2 צרור אנדיב מתולתל ניתן להחליף עבור frise.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בסלאמי בקר כשר עברי.