תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט פריך עם רוטב חווה פיקנטי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 196 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, רוטב חריף, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלט עוף פריך עם פירורי לחם ברוטב חריף, רוטב חריף, ו רוטב הבית המיוחד של יום ראשון-מחפש רוטב לסלט שהוא שמנת, חריף, ומלא עשבי תיבול טריים? אתה יכול לעשות את זה רוטב סלט בבית בקלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את ענפי הקורנית על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. קו רצועות הבייקון על החלק העליון ואז מפזרים סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מעבירים למדף האמצעי של התנור ואופים עד קריספ, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר, ואז מתפוררים או קוצצים את הבייקון יחד עם טימין דביק ומניחים בצד. בבלנדר, מוסיפים את העירית, שום, חמאה, מיונז, מיץ לימון, גרידת לימון ורוטב חם. בליץ עד חלקה. טעם, ואז מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את החסה על מגש הגשה, טפטוף עם רוטב חמאה, ומפזרים בייקון מתפורר לפני ההגשה.