סלט צדפות דרום מערב דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 247 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. אם יש לכם סוכר, עגבנייה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט סביצ'ה צדפות בסגנון דרום מערבי, סלט צדפות חם, ו סלט פסטה צדפות.
הוראות
1
בסיר גדול, להביא 3 ב. של מים לרתיחה. הפחיתו את החום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים צדפות; מבשלים, לא מכוסים, למשך 1-2 דקות או עד שהצדפות יציבות ואטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3
מסננים מיד ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
4
מסננים שוב.
5
בקערה גדולה מקציפים את מיץ הליים, השמן, הסוכר, קליפת הליים, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את הבצל הירוק, הכוסברה והפטרוזיליה. טובלים פרוסות אבוקדו בתערובת מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות אבוקדו
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אבוקדו האס מעוך קלות
קליפת ליים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים על צלחת; מכסים ומקררים. מערבבים פלפלים אדומים וצדפות לתערובת מיץ ליים; מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אבוקדו האס מעוך קלות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה עגבנייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
מגישים על צלחות אישיות מרופדות עלי חסה עם פרוסות עגבניות ואבוקדו.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.