סלט צדפות דרום מערבי
סלט צדפות דרום מערב דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 247 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. אם יש לכם סוכר, עגבנייה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט סביצ'ה צדפות בסגנון דרום מערבי, סלט צדפות חם, ו סלט פסטה צדפות.
הוראות
בסיר גדול, להביא 3 ב. של מים לרתיחה. הפחיתו את החום.
מוסיפים צדפות; מבשלים, לא מכוסים, למשך 1-2 דקות או עד שהצדפות יציבות ואטומות.
מסננים מיד ושוטפים במים קרים.
בקערה גדולה מקציפים את מיץ הליים, השמן, הסוכר, קליפת הליים, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את הבצל הירוק, הכוסברה והפטרוזיליה. טובלים פרוסות אבוקדו בתערובת מיץ ליים.
מניחים על צלחת; מכסים ומקררים. מערבבים פלפלים אדומים וצדפות לתערובת מיץ ליים; מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד מקורר.
רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה עגבנייה קצוצה.
מגישים על צלחות אישיות מרופדות עלי חסה עם פרוסות עגבניות ואבוקדו.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה]()
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.