קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סלט קארי אדום תאילנדי Mahi Mahi

סלט קארי אדום תאילנדי Mahi Mahi
סלט קארי אדום תאילנדי Mahi Mahi יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חסה בוסטון, פלפל, משחת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. מתכונים דומים: טוגן האוס® טוגנים Flatbread Crusted Mahi Mahi עם קארי שמיר איולי, מאהי מאהי סטייקים עם סלט מנגו וקארי קוסקוס, ו תאילנדי בסגנון אפוי מהי מהי מהי-4 נקודות.

הוראות

1
מחממים את broiler גבוה. קו מחבת broiler עם רדיד ושמן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
רזה 2 כפות שמנת מהחלק העליון של חלב קוקוס (להזמין את החלב כדי טעם אורז כמנה צדדית, אם תרצה). מטגנים את קרם הקוקוס במחבת קטנה מעל חום בינוני עד מבריק, על 2 דקות. מערבבים את הדבק קארי ומבשלים עד ריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
משחת קארימשחת קארי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים את התערובת על הדגים במחבת המטגן; מטגנים עד השחמה ופשוט מבושל דרך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
חותכים את הדג ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
לטאטא את מיץ לימון, סוכר, 2 כפות מים ורוטב דגים בקערה עד הסוכר מתמוסס. מערבבים ברוטב צ ' ילי ושום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסדרים את החסה, גרגיר הנחלים, מלפפון, בצל ירוק, פלפל, עשבי תיבול, אגוזים וליים פלחי עם 4 חתיכות של דגים על מגש; טפטוף עם רוטב סלט תאילנדי.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
סיד טריזסיד טריז
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
צילום אנטוניס אכילוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.