סלט קייל עם ויניגרט בגנה קאודה
סלט כרוב עם Bagna Cauda Vinaigrette עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לך אנשובי פח, שמן זית כוס, אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: סלט Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda.
הוראות
הסר את הגבעול העבה ממרכז הכרוב על ידי קורע בזהירות את החלק התחתון של העלים ולאחר מכן מושך לאורך הגבעול. העלה צריך לבוא משם בטקט, חסר במרכז כאשר הגבעול היה פעם.ערם את עלי הכרוב עם הגדול ביותר בתחתית, הקטן ביותר בחלק העליון.
מגלגלים את העלים ברוחב חכם לתוך סיגר. הפוך את גלגול על כך הפתיחה נוגעת קרש החיתוך. דק לחתוך את הסיגר התוצאה תהיה סרטים יפים של kale.In קערת ערבוב גדולה, לזרוק את סרטי כרוב יחד עם ההלבשה. טעם לתיבול לשרת עם אגוזים מפוזרים על גבי, אם using.In מעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את אנשובי ושמן מן הפח, צלפים, שום, גרידת לימון ומיץ. דופק עד קצוץ גס.בינתיים, להמס את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל.
מוסיף את שמן הזית למעבד ומחית עד emulsified. זרם חמאה מומסת חם דופק עוד כמה פעמים עד בשילוב. טעם לתיבול - אנשובי וצלפים יכול להיות מלוח, אז אתה לא רוצה להוסיף יותר עד end.To מגישים, לזרוק ויניגרט עם כרוב גלם, escarole, או תרד. או לשרת לצד ירקות גלם כמו רוטב טבילה מסורתי יותר. ההלבשה יכולה לשמור עד שבוע במקרר. לחמם מעט במיקרוגל לפני השימוש.