סלט קינואה עם ארוגולה, אספרגוס ואבוקדו עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 380 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך הערה: אם אתה לא מתכנן להגיש את הסלט הזה מיד, מלח ופלפל, ארוגולה התינוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו אספרגוס קלוי, סלט אבוקדו וארוגולה, סלט קינואה עם אבוקדו, אספרגוס ועגבניות מיובשות, ו סלט ארוגולה אדום Quinoan (מתכונים דומים).
הוראות
1
אה, אביב! אנחנו נהנים כישוף חם עכשיו ואת התוצרת הטרייה משקפת את השינוי של עונות עם ירקות שורש ארצי נותן דרך ירקות בהירים רך. אני כל כך שמח שיש אור שמש ואספרגוס ירוק בהיר לאכול! לאחרונה גיליתי כמה טעים אספרגוס כאשר מוגש גלם, בסלטים. הטריק הוא לגלח אותו דק עם מקלף הירקות החדים ביותר שיש לך, ולאחר מכן להלביש אותו בשמן, לימון ומלח כך שהוא wilts, רק מעט. אספרגוס הוא כמו ילד הפוסטר לאביב.אכלתי קינואה, אבל אף פעם לא ניסיתי לבשל אותו עד לאחרונה כשקיבלתי כמה דגימות ממנו-אדום, לבן ושחור-מאוכל רולנד. קראתי על קינואה שגיליתי בזמן שיש לו מרקם של תבואה, זה בעצם פרי. זה גם ללא גלוטן. זה מריר מאוד, אלא אם כן ספוג ביסודיות ושטף. למרבה המזל קינואה ממזון רולנד כבר ספוג חוסך לי את הטרחה.קינואה מגיע מן האנדים, מצרך בפרו, צ 'ילה ובוליביה שבו הוא כבר מעובד מאז לפחות 3,000 לפנה" ס. הוא עשיר בחלבון, סידן וברזל ולמגוון הלבן יש טעם מתוק. והכי חשוב, יש לו את כל תשע חומצות האמינו החיוניות שהופכות אותו לחלבון מלא. ניסיתי קליית קינואה, אבל אני אוהב את טעם מתוק מתון יותר למתכון זה. יש לו מרקם fluffier כמעט קרמי שעובד היטב עם טעם חזק של ארוגולה עלים. אני באמת אוהב את התוספת של שמיר, אבל אתה יכול בקלות לעזוב את זה או להשתמש פטרוזיליה אם אתה מעדיף. אתה יכול גם להשתמש בתערובת שונה במקצת של ירקות.הערה: אם אתה לא מתכנן להגיש את הסלט הזה מיד, להזמין את ארוגולה ולזרוק אותו בסלט ממש לפני ההגשה.סלט קינואה עם ארוגולה, אספרגוס וavocadomakes 2-4 מנות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס שומן חזיר
ירוק
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
Ingredts1 / 2 כוס קינואה לא מבושל, שטוף ו drained1 כוס מים אספרגוס ספירס, מגולח דק (להשתמש מקלף ירקות)1 קומץ ארוגולה תינוק טרי, בערך chopped1 בצל ירוק, chopped2 כפות מיץ לימון, טרי zed2tablespoons תוספת זית כתית oil1 / 2ripe אבוקדו, מגולען ו diced2 כפות שמיר טרי, קצוץ (אופציונלי)מלח וקלף אדמה
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ארוגולה התינוק
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמיר טרי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בלילת לחם תירס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קולף
3
בסיר בינוני לשלב קינואה ומים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, מכוסה, על 12-15 דקות או עד הנוזל נספג לחלוטין. בינתיים בקערת ערבוב, לעשות את הרוטב על ידי להקציף יחד מיץ לימון ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות