סלט קינואה עם משמשים, בזיליקום ופיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט קינואה עם משמשים, בזיליקום ופיסטוקים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 291 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיץ לימון, פיסטוקים קלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו סלט קינואה עם משמשים ופיסטוקים, מאפינס קינואה שקדים עם דובדבנים, משמשים ופיסטוקים, ו סלט חורף עם פיסטוקים ומשמשים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. מערבבים בקינואה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהנוזל נספג רק והקינואה לחה וכמעט רכה, כ -15 דקות.
להעביר את הקינואה לקערה גדולה ומערבבים מיד את השמן, משמשים, 1 1/4 כפיות מלח 3/4 פלפל כפית. להפריש להתקרר מעט, על 20 דקות, ערבוב כמה פעמים. מקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות.
כאשר קינואה הוא מגניב ומוכן לשרת, מערבבים את ארוגולה, בזיליקום, מיץ לימון ופיסטוקים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים עם גבינת עיזים ומגישים.