סלט קיסר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט קיסר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 363 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי פטרוזיליה שטוחים עלה, שמן זית, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל.
הוראות
עבור קרוטונים, לחמם את השמן במחבת בינונית על חום בינוני נמוך.
מוסיפים את חתיכות הלחם, זורקים למעיל, ומבשלים, הופכים מעת לעת, עד הזהב מבחוץ אבל עדיין רך בפנים, 12 עד 15 דקות.
תן להם להתקרר בשכבה אחת על מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הסר את העלים החיצוניים של רומיין עד שתגיע ללב ארוז היטב (העלים יהיו הרבה יותר חיוור); להגדיר את העלים החיצוניים בצד לשימוש אחר. להפריד את העלים של הלב לחתוך אותם לחתיכות על 3 אינץ ' ארוך (להשאיר את כל העלים הקטנים) להניב 8 כוסות של עלים ארוז באופן רופף. יש לשטוף ולייבש ביסודיות רבה.
שים את השום וקורט של מלח כשר במכתש גדול (3 עד 4 כוסות). באמצעות עלי, להלום את השום לתוך שמנת, משחה עסיסית. (לחלופין, לרכך את השום דק מאוד ומפזרים אותו עם מלח גס. ואז שוב ושוב לגרור את הצד השטוח של הלהב בקצה הסכין על פני השום הטחון ללחוץ לתוך הדבק.
מוסיפים את האנשובי, מועכים עד שהם מתפרקים לחתיכות.
מוסיפים את החלמון, עובדים את התערובת לתוך משחה. תעבדי עם החרדל ואז עם מיץ הלימון. תערובת בקמצוץ של פלפל שחור, טבסקו, ואת ווסטרשייר. לעבור לטפטוף וטפטוף בשמן הזית, לטאטא ברציפות עד מעורבב וקרם.
שים את החסה, הפטרוזיליה והקרוטונים בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מוסיפים את הרוטב וזורקים מעיל ביסודיות.
מפזרים 2 עד 3 Tbs. של Parmigiano ולזרוק שוב.
מגישים מיד עם שאר הגבינה בצד.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות