סלט קיסר
זה הובא לכם על ידי וויליאמס סונומה. אם יש לכם פלפל, חסה רומאית, עד 8 אנשובי בשמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל.
הוראות
השליכו את העלים החיצוניים הקשים או הדהויים מראשי החסה. הפרד את העלים ושמור את הגדולים לשימוש נוסף. שטפו את העלים הפנימיים הקטנים והתייבשו ביסודיות. לשבור את העלים לחצאים או שלישים.
מניחים בקערת סלט, מכסים במגבת מטבח לחה ומקררים במשך 20 עד 30 דקות לפריך.
הסר את הקרום מפרוסות הלחם וזרוק.
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ'. אתה צריך בערך 2 cups.In מחבת מטגנים גדולה על אש נמוכה, לחמם את 3 Tbs. שמן זית. בינתיים, באמצעות הצד השטוח של סכין חיתוך, לרסק 1 של שיני שום. כאשר השמן חם, מוסיפים את השום למחבת ומטוגנים למשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את קוביות הלחם ומטגנים, ערבוב והשלכה, עד פריך וזהוב מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות. זרוק את השום.
מפזרים קצת מלח על קוביות הלחם. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז. שים את הקרוטונים בצד כדי להתקרר.קוצצים את שן השום הנותרת ומשלבים עם שמן זית 1/2 כוס בבלנדר. מחית עד חלקה. בקערה קטנה, באמצעות מזלג, מועך את אנשובי עד שהם יוצרים משחה.
מוסיפים את השמן והשום בבלנדר יחד עם חרדל, מיץ לימון ויוגורט. להתמזג במהירות גבוהה עד צורות תחליב חלקות.
הוסף 2 Tbs. של גבינת הפרמזן ולהתמזג שוב. מתבלים במעט מלח, נזכרים שאנשובי מלוח, ומעט פלפל.
להוסיף שלושה רבעים של ההלבשה לחסה ולזרוק למעייל היטב.
מוסיפים כמחצית מהגבינה הנותרת וזורקים שוב.
להוסיף יותר רוטב או יותר תבלינים לפי הטעם.
מפזרים עם קרוטונים והגבינה הנותרת.