סלט קיסר בגריל עם שרימפס
סלט קיסר בגריל עם שרימפס הוא מתכון אמריקאי המגיש 4. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם לבבות רומיין, פרמזן, בגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט קיסר שרימפס בגריל, שרימפס בגריל-סלט קיסר, ו סלט קיסר שרימפס בגריל.
הוראות
לטאטא יחד את המיונז, 1/4 כוס השמן, אנשובי, שום, גרידת לימון ומיץ 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי בקערת ערבוב.
מוסיפים 1 כוס של פרמזן ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל גדולה או גריל חיצוני על חום גבוה.
חותכים את הרומיין ברבעים לאורכו, משאיר חלק מהגבעול מחובר לכל רבעון.
מברשת את הצדדים לחתוך של רומיין עם 1/4 כוס של קיסר ההלבשה במקום לחתוך בצד למטה על הגריל. גריל עד הצד הראשון הוא חרוך קלות, על 1 דקה, ואז לפנות לצד השני לחתוך לבשל עד חרוך קל, על 1 דקה נוספת. אין להצטופף הגריל, עוזב 1/2 אינץ ' של שטח בין כל רבע של רומיין; גריל בקבוצות במידת הצורך.
לזרוק את השרימפס עם הנותרים 1 כף שמן ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. גריל את החסילון עד חרוך קל כתמים משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
להעביר לקערת ערבוב ולזרוק עם 1 כף של רוטב קיסר.
מברישים את החלק הפנימי של באגט עם 1/4 כוס של רוטב קיסר ומניחים בצד חתוך על הגריל. מבשלים עד חרוך קל וחימם דרך, על 2 דקות.
חותכים כל פיסת באגט לחצי לאורכו ולאחר מכן לרוחב כך שיש לך סך של 8 מקלות לחם גדולים.
מחלקים את רומיין בגריל בין 4 צלחות גדולות. פיזור כמות שווה של שרימפס על כל צלחת. דלל את הרוטב שנותר עם 2 כפיות מים וטפטוף על רומיין גריל ושרימפס.
מפזרים את שאר הפרמזן ומגישים עם הלחם בגריל.