קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

סלט קפון: אינסלטה די קפונה

סלט קפון: אינסלטה די קפונה
סלט קפון: אינסלטה די קפונה היא מנה עיקרית שמגישה 10. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 399 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם שמן זית, שבבי פרמיג'אנו-רג' יאנו, חומץ יין אדום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף, ברוקולי וזיטי של קפונה, עוף, ברוקולי וזיטי של קפונה, ו סלט אאוליאני-אוליאנה אינסלאטן.

הוראות

1
שמים צימוקים בקערה ומוסיפים מים חמים לכיסוי. משרים עד שהצימוקים שמנמנים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים ומייבשים.
3
בקערה גדולה שלבו את הקפון, הסלרי, גרעיני הרימון, אגוזי הפיסטוק והצימוקים הספוגים; מערבבים היטב. בקערה שלבו את שמן הזית והחומצים, תוך הקצפה לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים על הסלט ומתבלים במלח ופלפל. תל את סלט הקפון על מגש הגשה. מעל הסלט שבבי פרמיג 'אנו-רג' יאנו, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. מייסון דה לה וילט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מייסון דה לה וילט שרדונה
מייסון דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגס טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.