סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טלג'יו ואגוזי לוז
סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טאלג'יו ואגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 413 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגסים בוסק, חומץ שמפניה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו פירה רוטבגה עם אגסים קלויים ואגוזי לוז, סלט רימונים תרד עם אגסים ואגוזי לוז, ו סלט תרד לתינוקות עם אגסים, בצל סגול, חמוציות ואגוזי לוז קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זורקים את האגסים עם שמן זית וצולים 30 דקות. הופכים את האגסים באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
צולים את אגוזי הלוז עם האגסים במשך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4
מוציאים מהתנור וקוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את הטלג ' יו בכלי או בתבנית חסינת חום וזורקים לתנור למשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טלג ' יו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים את הצד השטוח של מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה. אם אין לכם מחבת גריל ומשתמשים בגריל רגיל, הניחו נייר כסף על סורגי הגריל. זורקים את רבעי הרומיין בשמן זית ומלח. צולים את הרומיין עד שהוא חרוך ונבול מעט, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רומיין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים טריז רומיין אחד על כל צלחת. פורסים דק כל חצי אגס ומאווררים מעל טריזי הרומיין. כף מעל מעט טאלג ' יו מומס ומפזרים אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
גבינת טלג ' יו
רומיין
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
8
מקציפים יחד את חומץ השמפניה וכוס שמן זית ומתבלים במלח.