את המתכון לסלט שורש סלרי ואגס ניתן להכנה בכ-40 דקות . מתכון זה מספיק ל-16 מנות עם 136 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 77 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. גשו לחנות וקנו שמנת, גבינה, שורש סלרי ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . יום העצמאות האמריקאי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את התוספת הזו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 36% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק כרוב סבוי ושורשי סלרי עם כרישה קונפי , סלט סלרי, תפוז ומקרל מעושן , ומרק בטטה וסלרי .
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
ערבבו את השמנת החמוצה, המיונז, הפרג, מיץ הלימון, חזרת, שום, דבש, קליפת לימון ופלפל; שפכו על הקולאט וערבבו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות