סלט שעועית אדאמה
זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 35 דקות. אם יש לך שעועית, שעועית חומוס, אדממה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Edamame-סלט שעועית, סלט שעועית אדאמה, ו Edamame-סלט שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תירס קפוא; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות. מערבבים בצל חתוך; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מערבבים edamame, שעועית שחורה, שעועית גרבנזו, פלפל אדום קלוי, מלח ים וכמון לתערובת תירס; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים כוסברה ומיץ ליים; זורקים לשלב.