קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות62
מגזין

סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה ושעועית ירוקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 142 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח ים ופלפל טחון, תפוחי אדמה בפלורידה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה & שעועית ירוקה, סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה, ו סלט שעועית ירוקה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ילדים יכולים: לשבור את הקצוות מהשעועית ולחלק אותם לשלישים.למלא קערה בגודל בינוני ערבוב באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.מלא סיר מניות גדול בגודל 3/4 מלא עם מים מלוחים קלות. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שעועית ירוקה למים רותחים ולתת לבשל במשך 2 עד 3 דקות. באמצעות מסננת יד, להסיר שעועית ירוקה מן המים רותחים ולמקם לתוך מי הקרח כדי לעצור אותם בישול.לאחר השעועית הירוקה התקררה, להסיר אותם ממי הקרח ולהניח בצד.בזהירות להוסיף תפוחי אדמה לחתוך אותו שעועית ירוקה רותחת היו מבושלים. מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים במשך כ 15 דקות, בהתאם לגודל. לאחר מכרז, לנקז ולשטוף עם מים קרים.ילדים יכולים: בקערת ערבוב גדולה, לשלב מיונז, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים את תערובת המיונז לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ירוקירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מוסיפים את כל שאר החומרים לקערה ומערבבים קלות כדי לשלב את כל הטעמים.לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.שמור סלט תפוחי אדמה קר במקרר ומערבבים לפני ההגשה על הירוקים האהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה