קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

סלט שעועית ענבים אדום עם רוטב חרדל

סלט שעועית ענבים אדום עם רוטב חרדל
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם עלי רוזמרין, ענבים, שעועית ירוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט שעועית ענבים אדום עם רוטב חרדל, סלט קינואה עם חריקות Vert ו Shallot לימון דיז'יון רוטב, ו גרגיר הנחלים-סלט ענבים w / רוטב קברנה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלאנש את הפרכוסים במים רותחים מומלחים עד אל דנטה (או מבושל לטעמך).
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את השעועית לתוך מסננת או מסננת ואז הם צריכים להיות בהלם על ידי הטבלת מסננת של שעועית לתוך קערה מחכה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול, יעזור להם לשמור על צבע ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולהניח בצד במקרר עד הצורך.
4
מניחים את הסיד בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה ומיקרוגל עד השמנים האתריים בעור משתחררים. הסיד יהיה חם מגיע מהמיקרוגל, אז תן לו להתקרר רק מספיק כדי שתוכל להתמודד עם זה, לפני לסחוט אותו. הפעל את הבלנדר ודרך פתח ההזנה, להוסיף רוזמרין, טרגון, כוסברה, חרדל קרקע אבן, חומץ יין אורז, וג ' ינג ' ר טרי, להתמזג יחד עד משחה חלקה נוצרה. בשלב זה הסיד צריך להיות מגניב מספיק כדי לסחוט. עם הכוח על, להוסיף את מיץ הסיד דרך בלנדר להאכיל צינור, ולאחר מכן לאט מאוד להוסיף את השמן והמים עד התערובת מתעבה והוא יכול לצפות את החלק האחורי של כף. התאימו את התיבול במלח ופלפל. מניחים בצד במקרר עד הצורך. (כאשר מקורר, הרוטב צריך להיות דומה למשהו כמו מיונז.) שמור חלק ההלבשה לטפטף על הצלחת מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
לאחר מכן, מערבבים את השעועית, הבצל והעגבנייה עם הרוטב (התאמת הסכום להעדפה שלך) ומקררים רק כמה שעות. (לא לערבב רחוק מדי קדימה, כי מרכיבי הסלט ידממו ויהיה לך רוטב נוזלי מאוד).
מרכיבים שתצטרך