אם יש לכם שמן זית, מיץ ליים, אבטיח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טל הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סיד Honeydew סורבה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: שרימפס בסלט מלון, סלט שרימפס ומלון, ו מלון מוסקט צהוב (סלט מלון).
הוראות
1
מרתיחים מים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים מעט מלח ומיץ לימון. כאשר מים רותחים, להוסיף שרימפס, עד שהם הופכים צבע ורוד אטום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שרימפס
מים
מלח
3
הסר שרימפס מהמחבת והלם במים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בקערה גדולה, לשלב אבטיח, טל דבש, בצל וחלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
מלון טל דבש
פלפל חלפיניו
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה נפרדת מערבבים יחד: מיץ ליים, דבש, שמן זית וקורטוב של מלח ופלפל
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.