סלט שרימפס ופסטה ים תיכוני עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 5 . אם יש לכם אורגנו, עלי דפנה, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני עם שרימפס, שרימפס ים תיכוני ' N ' פסטה, ו פסטה ים תיכונית עם שרימפס.
הוראות
1
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
כדי להכין סלט, לשלב מים ועלי דפנה בסיר גדול; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מסננים ושוטפים במים קרים. השליכו את עלי המפרץ. לקלף שרימפס; מפזרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
5
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
6
מערבבים שרימפס, פסטה, ארוגולה, ושאר החומרים בקערה גדולה.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.