קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

סלט שרימפס ותפוחי אדמה

סלט שרימפס ותפוחי אדמה
סלט שרימפס ותפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 10 . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שמן זית, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס וסלט תפוחי אדמה חדש, סלט תפוחי אדמה שרימפס, ו סלט תפוחי אדמה שרימפס.

הוראות

1
מקום בצל פרוס במסננת ולשטוף מתחת למים קרים במשך 20 שניות; לנקז. מעבירים בצל לקערה גדולה; מוסיפים חומץ וזורקים למעיל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים, מרתיחים תפוחי אדמה בסיר בינוני של מים מומלחים קלות עד במכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ניקוז.
4
בואו להתקרר מעט. שימוש במגבת מטבח, לשפשף עורות את תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
חותכים תפוחי אדמה לתוך 3/4 " חתיכות ולהעביר לקערה בינונית; טפטוף יין מעל. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות לשלב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים שרימפס, עגבניות ושמן לקערה עם בצל. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
תן לשבת במשך 5 דקות עד שהטעמים מתמזגים.
8
מוסיפים בזיליקום, זורקים בעדינות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס